Informasjon om leiligheten

Vivendelstien 3G ligger i sidefløyen og har skyvedør med terasse ut mot låvebroen. Leiligheten er på 72 m² og har stor bod ved inngangsdør.

Første etasje består av 2 soverom og bad, samt bod/lagringsplass ved inngangsdør. I denne del av driftsbygningen er det lagt nytt gulv med varmekabler med temperaturregulering i hvert rom.

Alle rommene er utstyrt med brann-/røyksensorer som er knyttet til overrislingsvern. Sikkerhet for alle beboerne er noe av det viktigste i hele prosjektet, og det er ikke spart på noe her.

Stue, kjøkken og oppholdsareal er i 2. etasje. Det har vært særlig lagt vekt på å skape gode lysforhold gjennom et stort og åpent rom, og med høy kvalitet på bygningsmaterialer. Vegger og tak er her fullisolert og avansert ventilasjonssystem sørger for varmegjenvinning. Også er er det lagt varme i gulvene.

Gårdstunet var tidligere senter for mye av det som skjedde på gården. Her var det liv med folk, dyr og redskap, og alltid noe som skjedde. Noe av dette er søkt ivaretatt i prosjektet og leiligheten har stort vindu med dør ut den gamle låvebroen.

Alle leilighetene er utstyrt med moderne TV-/internettløsning levert av Lyse/Altibox med fiberoptisk kabel trukket fram til hver leilighet.

Også i 2. etasje er den gamle konstruksjonen bevart og støtte-bjelkene («sperrene») er godt synlige. Det er montert to store takvinduer mellom sperrene.

Området

Gaarden Stokke ligger fantastisk til i et av de beste boligområdene på Stokka, med utsikt mot Nedre Stokka. Det er kort avstand til skole, barnehage, butikker og turområder.

Eiendommen ligger i enden av en blindvei slik at det er minimalt med trafikk.

Det er mindre enn 2 km til sentrum og det tar bare noen minutter med sykkel. Akkurat sykkel har vi lagt særlig tilrette for, men gode innendørs parkeringsmuligheter, til og med sykkelverksted.

Med sykkel kommer man seg greit til Forus, Jåttå og andre næringsområder. Innenfor kort avstand er det også flere kollektivakser.

Plantegninger

Første etasje

601

Andre etasje

601_1

Se dronevideo av Gaarden Stokke !