Informasjon om leiligheten

Vivendelstien 3F ligger i sidefløyen og har flott utsikt ut mot den gamle hagen med egen terasse. Leiligheten er på 66,3 m².

Første etasje består av 2 soverom og bad, samt bod/lagringsplass i trappegang. I denne del av driftsbygningen er det lagt nytt gulv med varmekabler med temperaturregulering i hvert rom.

Alle rommene er utstyrt med brann-/røyksensorer som er knyttet til overrislingsvern. Sikkerhet for alle beboerne er noe av det viktigste i hele prosjektet, og det er ikke spart på noe her.

Stue, kjøkken og oppholdsareal er i 2. etasje. Det har vært særlig lagt vekt på å skape gode lysforhold gjennom et stort og åpent rom, og med høy kvalitet på bygningsmaterialer. Vegger og tak er her fullisolert og avansert ventilasjonssystem sørger for varmegjenvinning. Også er er det lagt varme i gulvene.

Alle leilighetene er utstyrt med moderne TV-/internettløsning levert av Lyse/Altibox med fiberoptisk kabel trukket fram til hver leilighet.

Også i 2. etasje er den gamle konstruksjonen bevart og støtte-bjelkene («sperrene») er godt synlige. Det er montert store takvinduer mellom sperrene.

Området

Gaarden Stokke ligger fantastisk til i et av de beste boligområdene på Stokka, med utsikt mot Nedre Stokka. Det er kort avstand til skole, barnehage, butikker og turområder.

Eiendommen ligger i enden av en blindvei slik at det er minimalt med trafikk.

Det er mindre enn 2 km til sentrum og det tar bare noen minutter med sykkel. Akkurat sykkel har vi lagt særlig tilrette for, men gode innendørs parkeringsmuligheter, til og med sykkelverksted.

Med sykkel kommer man seg greit til Forus, Jåttå og andre næringsområder. Innenfor kort avstand er det også flere kollektivakser.

Plantegninger

Første etasje

701_1

Andre etasje

701

Se dronevideo av Gaarden Stokke !