Informasjon om leiligheten

Vivendelstien 3E er den største og mest spesielle leiligheten. Dette er hjørneleiligheten innredet i den tidligere låvebygningen på gården. Leiligheten er på 128 m², og har i tillegg egen garasje med stor bodplass.

Første etasje består av 3 soverom og stort bad og bod. I denne del av driftsbygningen lå «høystaen», og den gamle teglsteinsmuren er bevart.  Gulvene har vannbåren varme, varme som genereres fra 2 energibrønner. Temperaturen kan imidlertid reguleres i hvert rom.

Alle rommene har gode lysforhold med fullisolerte vegger.  Med jordvarme og avansert ventilasjonssystem er det valgt en svært energieffektiv løsning på oppvarming.

Alle rommene er utstyrt med brann-/røyksensorer som er knyttet til overrislingsvern. Sikkerhet for alle beboerne er noe av det viktigste i hele prosjektet, og det er ikke spart på noe her.

Stue, kjøkken og oppholdsareal er i 2. etasje. Det har vært særlig lagt vekt på å skape gode lysforhold gjennom et stort og åpent rom, og med høy kvalitet på bygningsmaterialer. Vegger og tak er her fullisolert og avansert ventilasjonssystem sørger for varmegjenvinning. Også her er det lagt varme i gulvene.

Alle leilighetene er utstyrt med moderne TV-/internettløsning levert av Lyse/Altibox med fiberoptisk kabel trukket fram til hver leilighet.

Også i 2. etasje er den gamle konstruksjonen bevart og de store støtte-bjelkene («sperrene») er godt synlige.

Mellom sperrene har vi montert en stor «hems», en ekstra etasje med takopplett med panoramautsikt mot Stokkavatnene. Her kan kveldsolen nytes, og om været tillater, kan de store vinduene åpnes. Stokkas beste utsikt?

Området

Gaarden Stokke ligger fantastisk til i et av de beste boligområdene på Stokka, med utsikt mot Nedre Stokka. Det er kort avstand til skole, barnehage, butikker og turområder.

Eiendommen ligger i enden av en blindvei slik at det er minimalt med trafikk.

Det er mindre enn 2 km til sentrum og det tar bare noen minutter med sykkel. Akkurat sykkel har vi lagt særlig tilrette for, men gode innendørs parkeringsmuligheter, til og med sykkelverksted.

Med sykkel kommer man seg greit til Forus, Jåttå og andre næringsområder. Innenfor kort avstand er det også flere kollektivakser.

Plantegninger

Første etasje

501

Andre etasje

501_1

Utsiktspost

501_2

Se dronevideo av Gaarden Stokke !