Informasjon om leiligheten

Øvre Stokkavei 69B er en eksklusiv leilighet i andre etasje i det gamle våningshuset. Leiligheten er på 120 m2 inklusive bod i kjeller.

Leiligheten har egen inngang med en stor og flott trapp opp til 2. etasje. Etasjen består av 2 soverom og bad, samt kombinert kjøkken/stue. Det også en stor stue som alternativ kan benyttes som soverom (om man har behov for 3 soverom). Bod/lagringsplass i kjeller.

Våningshuset er tegnet av arkitekt Gustav Helland i såkalt funkis-stil og er nå sikret gjennom vernebestemmelser. I den den ene stuen står en gammel støpejernsovn og vi har bevart de originale teak-vinduene.

Gårdstunet var tidligere senter for mye av det som skjedde på gården. Her var det liv med folk, dyr og redskap, og alltid noe som skjedde. Noe av dette er søkt ivaretatt i prosjektet og leiligheten har stort vindu fra kjøkken mot gårdsplassen.

Alle leilighetene er utstyrt med moderne TV-/internettløsning levert av Lyse/Altibox med fiberoptisk kabel trukket fram til hver leilighet.

Oppvarming skjer gjennom gulvvarme som drives av en energibrønn. Leiligheten har nytt moderne bad, avansert ventilasjonssystem og brannvarslingsanlegg.

Området

Gaarden Stokke ligger fantastisk til i et av de beste boligområdene på Stokka, med utsikt mot Nedre Stokka. Det er kort avstand til skole, barnehage, butikker og turområder.

Eiendommen ligger i enden av en blindvei slik at det er minimalt med trafikk.

Det er mindre enn 2 km til sentrum og det tar bare noen minutter med sykkel. Akkurat sykkel har vi lagt særlig tilrette for, men gode innendørs parkeringsmuligheter, til og med sykkelverksted.

Med sykkel kommer man seg greit til Forus, Jåttå og andre næringsområder. Innenfor kort avstand er det også flere kollektivakser.

Plantegninger

901b

Se dronevideo av Gaarden Stokke !