Informasjon om leiligheten

Øvre Stokkavei 69A er en eksklusiv leilighet i første etasje i det gamle våningshuset. Leiligheten er på 103 m2 inklusive bod i kjeller.

Leiligheten har egen inngang fra gårdstunet. Etasjen består av 2 soverom og bad, samt kombinert kjøkken/stue. Det også en stor stue som alternativt kan benyttes som soverom (om man har behov for 3 soverom). Bod/lagringsplass i kjeller.

Våningshuset er tegnet av arkitekt Gustav Helland i såkalt funkis-stil og er nå sikret gjennom vernebestemmelser. I den midtre stuen står en stor kakkelovn som fortsatt kan benyttes og vi har bevart de gamle fløydørene i glass. De originale teak-vinduene er også bevart, inklusive det spesielle store «franske» vinduet ut mot hagen. Dette gjør denne leiligheten til en unik opplevelse.

Leiligheten har egen utgang til privat del av hageanlegget.

Gårdstunet var tidligere senter for mye av det som skjedde på gården. Her var det liv med folk, dyr og redskap, og alltid noe som skjedde. Noe av dette er søkt ivaretatt i prosjektet og leiligheten har stort vindu fra kjøkken mot gårdsplassen.

Alle leilighetene er utstyrt med moderne TV-/internettløsning levert av Lyse/Altibox med fiberoptisk kabel trukket fram til hver leilighet.

Oppvarming skjer gjennom gulvvarme som drives av en energibrønn. Leiligheten har nytt moderne bad, avansert ventilasjonssystem og brannvarslingsanlegg.

Området

Gaarden Stokke ligger fantastisk til i et av de beste boligområdene på Stokka, med utsikt mot Nedre Stokka. Det er kort avstand til skole, barnehage, butikker og turområder.

Eiendommen ligger i enden av en blindvei slik at det er minimalt med trafikk.

Det er mindre enn 2 km til sentrum og det tar bare noen minutter med sykkel. Akkurat sykkel har vi lagt særlig tilrette for, med gode innendørs parkeringsmuligheter.

Med sykkel kommer man seg greit til Forus, Jåttå og andre næringsområder. Innenfor kort avstand er det også flere kollektivakser.

Plantegninger

801a

Se dronevideo av Gaarden Stokke !